Co nowego w tarterii ?

W tym roku Tarteria rozpoczęła czwarty rok działalności.

Nadeszła pora na duże zmiany.

Przede wszystkim powiększyła się powierzchnia i przybyło miejsc do siedzenia.

Możesz teraz śmiało przyjść z grupą znajomych i każdy znajdzie dla siebie odpowiedni kącik.

Noelle specjalnie przyjechała z Belgii żeby zrobić wystrój pasujący do dawnego lokalu.

Opinie klientów są pozytywne, mnie też się tu podoba.

 

A co można teraz zjeść nowego, wiosennego ?

Wśród tart słonych króluje łosoś ze szparagami i szpinak z salami czyli „francuski osiołek”.

Wśród słodkich rewelacyjny jest rabarbar i od kilku dni truskawka na kremie patissière.

Rabarbar zapieczony jest z bezą, co nadaje mu słodyczy. Ciasto nabiera wyjątkowego smaku, lekko posypane cukrem pudrem, pycha !

A truskawka, w galaretce, na kremie budyniowym domowej roboty, jest i piękna i smaczna.

 

W związku z dużym zapotrzebowaniem na dowóz tart, proponujemy dowóz w obrębie Lublina. Przy zamówieniu powyżej 100zł dowóz jest gratis, jeśli poniżej, to pobieramy 10zł.

 

W ofercie mamy ciągle warzywne zupy krem które cieszą się ogromnym powodzeniem.

Ostatnio pojawiła się szpinakowa. Rewelacyjna ! jeśli się lubi szpinak, a ja bardzo lubię. Do zobaczenia

Dodaj komentarz